vind mij op: www.boekrecensiesblog.nl

 JA hoor, ik mag me nu officieel lid van het team noemen!

Super trots ben ik, nu ik officieel onderdeel mag uitmaken van het team van boekrecensiesblog !
Na een paar keer als gast-recensent te hebben geschreven voor deze prachtige site, ben ik uitgenodigd om me bij het vaste team te voegen. Natuurlijk hoefde ik hier niet over na te denken. 


Samenwerken..

Op boekrecensiesblog mag ik samenwerken met super enthousiaste boekenwurmen. 
Iedereen heeft een eigen specialisatie op het gebied van boeken. 
Zo leest en schrijft Marga graag over paarden, couture, politiek en natuur. Yvonne kan genieten van een echte chicklit of een meeslepende roman. Lysanne kiest meestal voor Young adult of Engelstalig. Natasja leest fantasy en romans en Noortje schrijft graag over kinderboeken en leescultuur. Astrid is, net als ik, zelf ook schrijfster. Godart schrijft gedichten en plaatst af en toe een recensie over een boek dat hem heel erg aanspreekt. Iedereen die iets over boeken wil lezen kan dus terecht op deze site!

Voorstellen

Natuurlijk moest ik me ook even voorstellen. Geen erg moeilijke opgave voor iemand die dag in dag uit aan het schrijven is. Kijk snel wat ik heb geschreven over mezelf!
Wat ik wel kwijt wil: ik lees het liefst YA en thrillers, maar een goede roman (vooral uit 1800-1900) sla ik ook nooit af. En natuurlijk schrijf ik daar ook heel graag over!

Bekijk deze pagina en check meteen of er leuke nieuwe recensies of blogs online staan!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Liv en Lune - update

Schrijven in de vakantie ~ moeder van 2 jongens

Bijna bijna bijna!